aprilie 1, 2021

Informare – Reglementări în sistemul de sănătate aplicabile în trimestrul II al anului 2021

Stimate client,   Conform noilor reglementări, începând cu luna APRILIE CNAS nu mai prelungește deciziile automat și va fi nevoie de o nouă recomandare de la […]
martie 10, 2021

O viață mai bună pentru persoanele cu incontinență urinară

Incontinența urinară este pierderea controlului vezicii urinare, devenind o problemă frecventă în rândul oamenilor și adesea jenantă. Severitatea incontinenței variază de la scurgerile de urină ocazionale, atunci când tușiți sau strănutați, până la dorința de a urina atât de brusc și de puternic încât nu ajungeți la toaletă la timp.
ianuarie 25, 2021

Boala Crohn și principalele simptome

Boala Crohn este o boala inflamatorie cronică cu localizare la nivelul peretelui tractului digestiv, putând afecta teoretic orice segment de la esofag până la anus, dar în special ultima porțiune a intestinului subțire (ileita terminală) și la nivelul colonului.
ianuarie 13, 2021

Limfedemul – prevenție și tratament

Limfedemul sau edemul limfatic este o afecțiune cauzată de o acumulare de lichid limfatic în țesuturi, care apare în urma unor tratamente chirurgicale în boli oncologice sau în cazul unor boli parazitare.
noiembrie 24, 2020

Importanța poziției corecte în scaunul rulant

Poziția corectă într-un scaun rulant este foarte importantă pentru menținerea sănătății utilizatorului și pentru realizarea activităților și îndeplinirea sarcinilor cât mai eficient.
noiembrie 9, 2020

Cateterizarea intermitentă la femei

Cateterizarea intermitentă sau autocateterizarea intermitentă este soluția sigură și preferată pentru golirea vezicii urinare. Este important ca vezica urinară să fie golită regulat, conform recomandărilor medicului specialist, pentru menținerea unei vezici sănătoase.
Call Now Button