iunie 11, 2021

Scleroza multiplă și probleme ale vezicii urinare

Multe persoane cu scleroză multiplă au o disfuncție neurogenă a vezicii urinare, ceea ce înseamnă o capacitate scăzută de control al vezicii urinare. Unii oameni pot constata că trebuie să urineze mai frecvent sau mai urgent, în timp ce alții pot întâmpina dificultăți în golirea vezicii urinare sau au un sentiment de golire incompletă.
iunie 4, 2021

Care sunt semnele incontinenței urinare?

Ați putea avea incontinență urinară? Aflați cum funcționează vezica și faceți un test pentru a vedea dacă prezentați semne de incontinență.
mai 11, 2021

Protezele de sân externe din material textil și din silicon – Anita Care

Împreună cu Anita Care suntem alături de fiecare femeie care a avut o intervenție chirurgicală de mastectomie. Protezele mamare prietenoase cu pielea și cupele compensatorii de la Anita sunt foarte asemănătoare cu sânii naturali, ceea ce îi face să se simtă excelent pe piele. Pe baza caracteristicilor de mișcări naturale, datorită tehnologiei Flex Gap, se creează un confort deosebit de sigur și plăcut la purtare.
aprilie 1, 2021

Informare – Reglementări în sistemul de sănătate aplicabile în trimestrul II al anului 2021

Stimate client,   Conform noilor reglementări, începând cu luna APRILIE CNAS nu mai prelungește deciziile automat și va fi nevoie de o nouă recomandare de la […]
martie 10, 2021

O viață mai bună pentru persoanele cu incontinență urinară

Incontinența urinară este pierderea controlului vezicii urinare, devenind o problemă frecventă în rândul oamenilor și adesea jenantă. Severitatea incontinenței variază de la scurgerile de urină ocazionale, atunci când tușiți sau strănutați, până la dorința de a urina atât de brusc și de puternic încât nu ajungeți la toaletă la timp.
ianuarie 25, 2021

Boala Crohn și principalele simptome

Boala Crohn este o boala inflamatorie cronică cu localizare la nivelul peretelui tractului digestiv, putând afecta teoretic orice segment de la esofag până la anus, dar în special ultima porțiune a intestinului subțire (ileita terminală) și la nivelul colonului.
Call Now Button