Din 1998, alături de clienții exigenți din România! Magazin online Consiliere directă de la specialiști dedicați Informații, îndrumări și asistență personalizată Suntem alături de tine ca tu să poți fi tu! Click AICI și vizitează site-ul dedicat persoanelor cu stomă.
Click AICI și vizitează site-ul dedicat utilizatorilor de catetere urinare.

Despre noi

Medical Express a luat naștere în anul 1998, din dorința de a aduce pe piața medicală din România calitatea internațională atât în produse, cât și în servicii. Ne-am propus să schimbăm mentalități, valori și stiluri de colaborare. Credem că se poate și altfel.

Din respect pentru pacienții noștri, am ales să fim transparenți în colaborările noastre, am livrat produsele celor mai cunoscuți producători din domeniul medical și i-am asigurat pe clienții noștri că am ajuns la ei prin recomandări sincere, bazate doar pe calitatea produselor și serviciilor noastre.

Profesionalismul ne-a îndreptat spre transparență. Ne păstrăm valorile cu care am pornit la drum și garantăm în continuare perfecționism, maximă calitate și corectitudine. Ne-am dorit schimbări și am început să le obținem.

Credem în faptul că oamenii se vindecă atunci când sunt tratați cum au nevoie.                     

MISIUNEA, VIZIUNEA ȘI VALORILE NOASTRE

  • Apropierea de clienții noștri face acest lucru posibil. Ascultăm pentru a înțelege mai bine nevoile și răspundem identificând noi căi de a face mai bine lucrurile, împreună.
  • Îndrumăm oferind în piață cele mai bune și mai rapide soluții în forma dispozitivelor și serviciilor medicale.
  • Stările de sănătate foarte intime și personale sunt cele pe care ne concentrăm. Pasiunea de a face o reală diferență în viețile oamenilor este ceea ce ne conduce și ne unește. Cultura noastră sprijină ambițiile îndrăznețe și susține întregul potențial al oamenilor noștri pentru a le atinge.
  • Îmbrățișăm o responsabilitate mai largă, pe lângă cea a leadershipului – responsabilitatea pentru mediul înconjurător, pentru societate, pentru parteneri și integritatea în tot ceea ce facem
  • Pasiunea unică de a ne asculta clienții este ceea ce deosebește Medical Express. Doar prin ascultare putem înțelege lumea clienților noștri și răspunde cu produsele și serviciile potrivite.
  • Să ajungem mai aproape de clienții noștri și să le înțelegem nevoile este principiul care ne ghidează în tot ceea ce facem. Avem cu toții responsabilitatea de a asculta și de a ajuta ca răspuns la nevoile clienților noștri.
  • Pasiunea ne motivează să găsim noi căi de a face lucrurile mai bine. Și asta ne generează un sentiment de urgență de a aduce cele mai bune idei, rapid, celor care au nevoie.
  • Respectul și responsabilitatea sunt pietrele de temelie ale relațiilor apropiate cu publicul. Trebuie să fim onești, deschiși și să arătăm integritate în tot ceea ce facem. Avem un respect deosebit pentru condițiile de sănătate personale și private pe care le întâmpină utilizatorii noștri finali.

ISTORIC

Cronologic, principalele momente din evoluţia companiei sunt urmatoarele:

1999

In 1999, datorita promisiunilor respectate si a corectitudinii oamenilor sai, Medical Express a devenit unicul importator in Romania al produselor Coloplast, Danemarca – primul producator mondial de dispozitive pentru protezarea stomiilor, incontinenta si retentie urinara si lider global in domeniu.

2004

In 2004, Medical Express a devenit, prin colaborarea cu Dietz Reha-Produkte, Germania, importator de fotolii rulante si dispozitive de mers de calitate germana.

2007

In 2007, Medical Express a obtinut certificarea pentru Sistemul de Management Integrat: calitate, mediu, sanatate si securitate in munca, implementat in organizatie conform standardelor: ISO 9001:2000ISO 14001:2004OHSAS 18001:2004

2011

In anul 2011, Medical Express a început colaborarea cu Haiers Medical pentru distribuirea in Romania de staplere. Anul 2011 a marcat, totodata, inceputul colaborarii cu Vettel, Spania, in vederea comercializarii de orteze.

2012

In anul 2012, Medical Express a inceput colaborarea cu Sanyleg, Italia, devenind unic importator în Romania a ciorapilor medicinali Sanyleg, recunoscuti pentru calitatea italiana si efectele benefice asupra circulatiei venoase.

2016

2016 a fost anul inceperii colaborarii cu Anita Germania, Medical Express fiind distribuitor oficial al marelui producator de proteze externe de san si sutiene medicale, lider la nivel mondial.

2019

În anul 2019 a avut loc Programul Stomacare, cea mai mare Inițiativă educațională pentru creșterea calității vieții pacienților stomizați din România, prin specializarea asistenților medicali din cele mai mari unități medicale din țară.

2020

Anul în care Medical Express a inițiat campania națională ICare, care are ca scop creșterea calității vieții pacienților cu retenție urinară prin oferirea suportului practic și informațional privind autocateterizarea intermitentă.