Despre noi

Medical Express a luat nastere acum 20 ani, din dorinta de a aduce pe piata medicala din Romania calitatea internationala atat in produse, cat si in servicii. Ne-am propus sa schimbam mentalitati, valori si stiluri de colaborare. Credem ca se poate si altfel. Din respect pentru pacientii nostri, am ales sa fim transparenti in colaborarile noastre, am livrat produsele celor mai cunoscuti producatori din domeniul medical si i-am asigurat pe clientii nostri ca am ajuns la ei prin recomandari sincere, bazate doar pe calitatea produselor si serviciilor noastre.

Nu a fost usor. Perfectionismul ne-a indreptat spre transparenta. Ne pastram valorile cu care am pornit la drum si garantam in continuare onestitate, maxima calitate si promptitudine. Ne-am dorit schimbari si am inceput sa le obtinem. Credem in faptul ca oamenii se vindeca atunci cand sunt tratati cum au nevoie.

De ce Medical Express?

  • Pentru ca ne pasa cu adevarat de clientii nostri. Ne pasa pentru ca dincolo de produse si servicii stau vietile noastre, ale tuturor, iar de ele depinde calitatea. Clientii nostri folosesc produsele cele mai potrivite pentru cazurile lor si ies multumiti din sediile noastre. Credem ca ne-am atins obiectivul atunci cand primim mesaje, telefoane, mailuri de multumire si atunci cand clientii nostri se simt vizibil mai bine decat inainte sa ne cunoasca.
  • Pentru ca suntem unici parteneri si distribuitori in Romania ai marilor producatori internationali, recunoscuti pentru calitate si inovatie: Coloplast, Manufacturas Vettel, THT bio-science Group. Pentru ca refuzam altceva in afara de calitate superioara clientilor nostri.
  • Pentru ca suntem pe piata din 1998 si avem relatii de colaborare cu toate CAS-urile din tara si experinta esentiala in acest domeniu. Avem personal specializat pe fiecare gama de produse si pe fiecare necesitate a clientului nostru.
  • Pentru ca suntem integri si transparenti in relatiile de colaborare pe care le avem.

Viziune

Viziunea Medical Express este de a ajunge prima companie medicala distribuitoare de produse si dispozitive medicale recunoscuta in Romania, prin calitate, transparenta si servicii personalizate.

Credem ca relatiile de colaborare din domeniul medical se pot baza doar pe calitate si transparenta si facem totul in acest sens. Ne ghidam dupa valori stricte, aceleasi cu care am pornit compania acum 18 ani. Medical Express inseamna 4 lucruri care se reflecta in intreaga sa activitate:

Calitate

Transparenta si respect

Timp

Pasiune

Calitate

Transparenta si respect

Timp

Pasiune

Misiune

Medical Express si-a stabilit misiunea de a aduce plusul calitatii si al serviciilor personalizate clientilor cu nevoi speciale.

ISTORIC

Cronologic, principalele momente din evoluţia companiei sunt urmatoarele:

1999

In 1999, datorita promisiunilor respectate si a corectitudinii oamenilor sai, Medical Express a devenit unicul importator in Romania al produselor Coloplast, Danemarca – primul producator mondial de dispozitive pentru protezarea stomiilor, incontinenta si retentie urinara si lider global in domeniu.

2004

In 2004, Medical Express a devenit, prin colaborarea cu Dietz Reha-Produkte, Germania, importator de fotolii rulante si dispozitive de mers de calitate germana.

2007

In 2007, Medical Express a obtinut certificarea pentru Sistemul de Management Integrat: calitate, mediu, sanatate si securitate in munca, implementat in organizatie conform standardelor: ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2004

2011

In anul 2011, Medical Express a început colaborarea cu Haiers Medical pentru distribuirea in Romania de staplere. Anul 2011 a marcat, totodata, inceputul colaborarii cu Vettel, Spania, in vederea comercializarii de orteze.

2012

In anul 2012, Medical Express a inceput colaborarea cu Sanyleg, Italia, devenind unic importator în Romania a ciorapilor medicinali Sanyleg, recunoscuti pentru calitatea italiana si efectele benefice asupra circulatiei venoase.

2016

2016 a fost anul inceperii colaborarii cu Anita Germania, Medical Express fiind distribuitor oficial al marelui producator de proteze externe de san si sutiene medicale, lider la nivel mondial.