Cum să alegeţi produsul potrivit în funcţie de tipul stomei dumneavoastră?
martie 18, 2020
Escarele și modalitatea de prevenție a acestora
iulie 20, 2020

Dragi clienti,

Dorim sa va asiguram de faptul ca principala noastra preocupare in contextul actual este siguranta dumneavoastra: a clientilor, colegilor si colaboratorilor nostri, ca urmare, dorim sa va impartasim masurile pe care le-am luat pentru continuarea activitatii:

Medical Express are un plan de asigurare a continuitatii activitatii ca urmare a amenintarii COVID-19, care include limitarea interactiunilor fizice dintre clienti si angajati, clienti si colaboratori, angajati-angajati.

 • Am inchis publicului sediile locale ale Medical Express, pentru a limita deplasarea dumneavoastra spre sediile noastre si interactiunile.
 • Am plasat toate comenzile programate pana la finalul lunii Martie, pe Posta, prin intermediul serviciului PrioriPost, care aduce coletul direct la dumneavoastra acasa.
 • Comenzile pe care obisnuiati sa le ridicati din farmaciile partenere le veti putea ridica tot de acolo. Daca doriti sa le primiti acasa, ne puteti solicita acest lucru la orice numar de telefon sau printr-un mesaj la marketing@medicalexpress.ro
 • Am trimis intreaga echipa de vanzari si relatii clienti sa lucreze de acasa, pentru dumneavoastra. Colegii nostri vor acoperi toate ariile critice pentru continuitatea activităților noastre. Acestia dispun de echipamente și soluții tehnologice necesare pentru a lucra de la distanță, astfel ca linia telefonică centrală, precum si telefoanele mobile vor continua să fie funcționale și serviciile pe care le oferim nu vor fi afectate

Astfel ca:

Raspundem in continuare la telefoane, la care am adaugat si liniile mobile directe:

 • Preluam comenzile dumneavoastra online
 • Va sunam regulat pentru a ne asigura ca sunteti multumit de serviciile noastre
 • Am lansat un grup suport pentru pacientii cu stoma: Grup Suport in Stomaterapie, in care va invitam sa fiti membri.
 • Vom lansa pana la finalul lunii martie o platforma online – stomaterapie.ro – in care veti putea gasi toate informatiile relevante pentru ingrijirea stomei.
 • Birourile administrative ale Medical Express sunt echipate cu dezinfectanti, manusi si masti, pentru ca angajatii nostri sa poate fi in siguranta pentru a va deservi. Totodata, colegii nostri completeaza in fiecare zi un formular prin care declara daca au intrat in contact cu diagnosticati cu noul virus covid.
 • Depozitul Medical Express functioneaza respectand normele integrale de igiena si siguranta: colegii nostri isi dezinfecteaza mainile constant, folosesc masti si manusi de protectie atunci cand asambleaza coletele dumneavoastra si nu vin la serviciu daca au simptome de gripa.
 • Comunicarea cu dumneavoastra continua prin intermediul platformelor noastre sociale Facebook (Medical Express, Programul Stomacare, Grup Suport in Stomaterapie), Youtube, Whatsapp, prin telefon, SMS, email. Astfel ca, avem rugamintea sa facilitati informatiile colegilor nostri pentru a putea sa comunicam eficient si in siguranta.
 • De asemenea, daca se intampla sa va schimbati adresa de domiciliu in perioada urmatoare, va rugam sa ne anuntati pentru a evita intarzierile livrarii coletelor.
 • Ne puteti trimite in continuare deciziile si docuementele necesare primirii produselor decontate la adresa Bulevardul Mihail Kogalniceanu nr. 35, parter, sector 5, Bucuresti.
Call Now Button