Lavinia, Reprezentant Medical de Vânzări

Hotarari CNAS
Informare – noi hotărâri luate de CNAS pe perioada stării de urgență
aprilie 1, 2020
Cum avem grijă de alimentația noastră pentru a evita vizitarea medicului?
mai 19, 2020

Lavinia este alături de noi de trei ani, timp în care a performat în poziția de Reprezentant Medical de Vânzări în partea de SUD a țării. Implicată în fiecare proiect desfășurat și mereu atentă la fiecare detaliu care poate să îi aducă informații importante pentru dezvoltarea profesională sau pentru rezolvarea anumitor probleme ale clienților. Este mereu aproape de clienții, dornică să le vină în ajutor și să le ofere cele mai bune soluții în forma dispozitivelor și serviciilor medicale.

O felicităm pentru cei trei ani de profesionalism și îi mulțumim că este alături de noi în continuare pentru a le face viața mai ușoară persoanelor cu nevoi intime speciale.

Haideți să vedem ce ne-a povestit Lavinia despre ea în interviul adresat!

 

 

  1. Cum este să fii Reprezentant de vânzări în Medical Express?  Descrie-ne, te rog, în câteva cuvinte evoluția ta și care au fost cele mai mari provocări pe care le-ai întâlnit în tot acest timp? 

Pentru mine funcția de Reprezentant Medical de Vânzări în Medical Express după 3 ani de activitate pot spune ca este jobul perfect. Am intrat în Medical Express pe 10 Aprilie 2017, dintr-o dorință foarte mare de a ajunge pe o poziție de Reprezentant Medical. Aveam multe de învățat, era cu totul și cu totul un alt domeniu pentru mine. Odată ajunsă pe teren au început provocările, nu a fost ușor, dar am avut încredere în mine, am reușit să găsesc soluții , să mă organizez și am învățat cât de important este să știi să comunici diferit cu oameni diferiți.

 

  1. Care e prima amintire care îți vine în minte, din primele zile la MXP?

Intrarea pentru prima dată în Spitalul Județean Craiova ca Reprezentant Medical de Vânzări. După câteva zile de training a venit ziua să îmi încep activitatea pe teren. Nu știam la ușa cărui medic să bat mai întâi și încercăm să îmi stăpânesc emoțiile la prima mea vizită în spital.

 

  1. Care ar fi sfaturile tale pentru un coleg nou din MXP, pentru a se integra mai ușor?

Să fii Reprezentant Medical de Vânzări, mai ales dacă nu ai un minim de experiență în vânzări, este foarte greu la început. Trebuie să ai răbdare și încredere în tine, iar cu timpul rezultatele vor apărea.

 

  1. Cum te-a ajutat MXP și mediul de lucru să evoluezi?

În primul rând îmi place activitatea pe care o desfășor. Am descoperit aici un mediu perfect în care pot să învăț, să evolueze și să îmi doresc din ce în ce mai mult să mă perfecționez . Mi s-au pus la dispoziție diverse oportunități, proiecte și training-uri ce sunt piloni de bază pentru o carieră de succes . Medical Express este o companie dinamică și are mulți oameni minunați, în care schimbarea reprezintă o oportunitate de dezvoltare.

 

  1. Care este sfatul cel mai interesant pe care l-ai primit în MXP și pe care l-ai împărtăși și cu colegii tăi?

Cel mai interesant sfat primit în Medical Express a fost de la Bogdan Comănescu, și anume : ,,Să nu pleci niciodată de acasă supărat pe cineva din familie pentru că nu se știe dacă te mai întorci la ei…”.

 

  1. Spune-mi trei lucruri interesante despre tine pe care noi nu le știm.

Îmi place să vorbesc singură în mașină când conduc. Nu am zburat niciodată cu avionul. Îmi place să fiu gazdă, nu îmi place să fiu musafir.

Call Now Button