Termeni si GDPR

Termeni si GDPR

  1. Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si Medical Express S.R.L. sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

  1. Proprietatea Continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile (“Continut”) sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Medical Express S.R.L. sau al altora cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a Medical Express S.R.L. sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului “Continutului”. De asemenea, va informam ca Medical Express S.R.L. isi va asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungind daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale.

  1. Utilizarea Site-ului

Medical Express S.R.L. acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:

Puteti descarca Continutul, insa doar pentru folosul personal si ne-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut;

Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul in scris al Medical Express S.R.L.;

Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. Medical Express S.R.L. va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii Medical Express S.R.L. sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului;

Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

  1. Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica GDPR (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

  1. Lipsa garantiilor

INTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT “CA ATARE” FARA A SE OFERI NICI O GARANTIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA.

  1. Exonerarea de Raspundere

UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE IN TOTALITATE PE CONTUL DUMNEAVOASTRA. MEDICAL EXPRESS S.R.L., FUNCTIONARII, DIRECTORII, AGENTII SAU ORICE ALTA PARTE IMPLICATA IN CONCEPEREA, PRODUCEREA SAU OFERIREA SITE-ULUI NU SUNT RASPUNZATOARE PENTRU DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE, DE ORICE NATURA, CE AR REZULTA DIN SAU IN LEGATURA CU UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI SAU. MEDICAL EXPRESS S.R.L. NU ISI ASUMA NICI O RESPONSABILITATE SI NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU NICI O DAUNA SAU VIRUSI CARE AR PUTEA SA VA INFECTEZE COMPUTERUL SAU ALTE BUNURI IN URMA ACCESARII SAU UTILIZARII ACESTUI SITE, SAU DESCARCARII ORICARUI MATERIAL, INFORMATII, TEXT, IMAGINI VIDEO SAU AUDIO DE PE ACEST SITE.

  1. Link-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit Medical Express S.R.L. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Medical Express S.R.L. nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Medical Express S.R.L. isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;

Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;

Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;

Nu ofera o securitate adecvata;

Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau

Sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, Medical Express S.R.L. nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea Medical Express S.R.L.

  1. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare

Medical Express S.R.L. poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.

Este interzisa utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal, de amenintare, fals, inselator, abuziv, de hartuire, defaimator, vulgar, obscen, scandalos, incendiar, pornografic, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal, poate da nastere responsabilitatii civile sau viola orice lege. Compania va coopera deplin cu orice autoritati care aplica legea sau orice ordin judiciar care solicita sau ordona Companiei sa reveleze identitatea persoanelor care posteaza sau transmit astfel de informatii sau materiale; sunteti de acord in asa fel incat Compania, la alegerea sa, sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre dvs. a site-ului la nerespectarea Termenilor de Utilizare. In momentul suspendarii sau incetarii respective, dumneavoastra trebuie (a) sa incetati utilizarea site-ului si (b) sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau. Nu veti considera Compania raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva Companiei drept rezultat al (a) neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea dvs. sau (b) incalcarii din partea dvs. a Termenilor de Utilizare si a legilor sau regulamentelor de aplicare.

UTILIZATI ACEST SITE PE PROPRIA RESPONSABILITATE. NICI MEDICAL EXPRESS S.R.L., NICI SUCURSALELE, AFILIATII, DIRECTORII SAU MANAGERII, NICI AGENTII SAI SAU TERTII IMPLICATI IN CREAREA, PRODUCEREA SAU LIVRAREA SITE-ULUI NU SUNT RESPONSABILI PENTRU DAUNELE DIRECTE, INDIRECTE, PUNITIVE, INCIDENTALE, SPECIALE, LOGICE SAU ALTE DAUNE LEGATE DE UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI INDIFERENT DACA SE REALIZEAZA PE BAZA UNUI CONTRACT, RESPONSABILITATE STRICTA SAU ALTA MODALITATE, CHIAR CU AVERTIZAREA PRIVIND POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE.

  1. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Definitii:

date cu caracter personal inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

prelucrare inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;

„operator” inseamna S.C. MEDICAL EXPRESS S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Drumul Taberei nr. 16, bl. A1, ap. 4, Sectorul 6, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/ 640/1998, cod fiscal R 10148463, avand punct de lucru (ales si pentru corespondenta) in Bucuresti Str. Dr. Lister, nr. 66, sector 5, telefon: 021.410.93.23, adresa de e-mail: dpo@medicalexpress.ro;

II Scopul prelucrarii datelor:

– inregistrarea clientilor si procesarea comenzilor in vederea deservirii viitoare cu dispozitivele medicale comandate;
– transmiterea de mesaje tip e-mail cu privire la confirmarea preluarii comenzilor;
– oferirea de asistenta sau alte beneficii utilizatorilor inregistrati;
– preluarea solicitarilor clientilor si raspunsul la aceste solicitari;
– administrarea conturilor clientilor MEDICAL EXPRESS SRL;
– transmiterea de infromatii cu privire la un produs sau un serviciu oferit de catre MEDICAL EXPRESS SRL;
– informarea periodica a clientilor cu privire la ofertele si serviciile speciale ale SC MEDICAL EXPRESS SRL, precum si despre noutatile din domeniul dispozitivelor medicale;
– administrarea promotiilor si tombolelor organizate de SC MEDICAL EXPRESS SRL precum si notificarea rezultatelor;
– investigarea, prevenirea sau luarea masurilor necesare cu privire la activitati ilegale si/sau incalcari ale Termenilor si Conditiilor noastre;
– activitatile financiar-contabile ale MEDICAL EXPRESS S.R.L.;
– indeplinirea oricaror cerinte legate de activitatea MEDICAL EXPRESS S.R.L. si/sau de interesele sale de afaceri;
– activitati interne de statistica ale MEDICAL EXPRESS S.R.L.

III. Destinatarii de date pot fi:

a) Autoritati / institutii publice din Romania (ANSPDCP, CJAS, MS, ANMDM) si/sau din strainatate, potrivit legii;
b) instantele judecatoresti si / sau arbitrale din Romania si / sau din strainatate, potrivit legii;
c) Angajatii, colaboratorii si reprezentantii MEDICAL EXPRESS S.R.L. din Romania si/sau din strainatate;

IV. Perioada estimata de procesare a datelor cu caracter personal:

a) MEDICAL EXPRESS S.R.L. va procesa datele cu caracter personal, in scopul atingerii scopurilor mentionate mai sus la art. II, pe toata durata obligatiei MEDICAL EXPRESS S.R.L. in relatia cu CJAS, precum si pentru o perioada suplimentara de 10 ani in scopuri statistice interne, cu exceptia cazurilor in care legea mentioneaza un alt termen, caz in care termenul respectiv se aplica;
b) Prelucrarea datelor cu caracter personal se poate face prin oricare din modalitatile prevazute de lege, cum ar fi dar fara a se limita la: colectare, stocare, consultare, utilizare, divulgare, restrictionare, stergere, distrugere, etc.

V. Transferul datelor cu caracter personal din Romania.

Datele cu caracter personal care sunt prelucrate in baza prezentului Acord pot fi transferate unui stat care nu face parte din Uniunea Europeana si Spatiul Economic European fara acordul scris prealabil al Beneficiarului in scopurile mentionate la art. II si In cazul transferului datelor in afara Uniunii Europene si a Spatiului Economic European, se va asigura protectia adecvata a datelorcu cararacter personal. Pentru a realiza acest lucru, prelucrarea se va baza, daca nu se convine altfel, pe clauzele standard aprobate de Uniunea Europeana pentru transferul datelor cu caracter personal.

VI. Drepturile acordate persoanelor fizice vizate

In conformitate cu prevederile legale aplicabile in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, persoanele fizice vizate beneficiaza de urmatoarele drepturi:
a) dreptul de a fi informat cu privire la identitatea MEDICAL EXPRESS S.R.L., scopul prelucrarii datelor, destinatarii de date sau categoriile destinatarului de date, existenta drepturilor acordate de legislatia aplicabila pentru persoana vizata si conditiile de exercitare a drepturilor respective (Dreptul la transparenta informatiilor/informare);
b) dreptul de a obtine de la MEDICAL EXPRESS S.R.L. confirmarea faptului ca datele personale ale persoanei vizate sunt/nu sunt prelucrate (Dreptul de acces la date). Dreptul de acces la date poate fi exercitate printr-o notificare scrisa, semnata si datata, trimisa la adresa sediului social al MEDICAL EXPRESS S.R.L. si/sau la adresa de e-mail indicata in preambul;
c) dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, modificarea, actualizarea, restrangerea, blocarea, stergerea (dreptul de a fi uitat) sau schimbarea datelor care nu sunt prelucrate conform legii in date anonime, in special datele gresite si incomplete (Dreptul de interventie). Dreptul de interventie poate fi exercitat de catre Beneficiar printr-o notificare scrisa, semnata si datata, trimisa la adresa sediului social al MEDICAL EXPRESS S.R.L. si/sau la adresa de e-mail indicata in preambul, in care va se vor mentiona datele pentru care se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie;
d) dreptul de a se opune in orice moment, din motive legitime si justificate legate de situatia sa particulara, ca datele sa fie procesate, cu exceptia cazurilor mentionate de lege (Dreptul de opozitie). Acest drept poate fi exercitat prin transmiterea unei notificari scrise, semnata si datata, la adresa sediului social al MEDICAL EXPRESS S.R.L. si/sau la adresa de e-mail indicata in preambul in care se vor mentiona datele pentru care se solicita opozitia, justificarea legitima si motivata legata de situatia sa particulara;
e) dreptul de a solicita si de a obtine retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii legale cu efect asupra persoanei vizate, decizie adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal prin moduri automate, destinate sa evalueze anumite aspecte ale personalitatii sale, precum abilitatea profesionala, increderea, comportamentul sau orice alt tip de astfel de aspecte (Dreptul de a nu face obiectul unei decizii automate, inclusiv profilare);
f) dreptul de a solicita, in orice moment si fara o conditie legata de rezilierea contractului/serviciului, sa primeasca datele prelucrate de MEDICAL EXPRESS S.R.L. si sa decida cum sa le foloseasca, inclusiv sa le pastreze pentru interesul propriu, precum si dreptul de a solicita MEDICAL EXPRESS S.R.L. ca datele sale sa fie transferate catre un alt operator (Dreptul la portabilitatea datelor). Acest drept poate fi exercitat printr-o notificare scrisa, semnata si datata, trimisa la adresa sediului social al MEDICAL EXPRESS S.R.L. si/sau la adresa de e-mail indicata in preambul.
g) dreptul de a depune o petitie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricarui drept acordat de legislatia aplicabila. Acest drept poate fi exercitat printr-o notificare scrisa trimisa la adresa A.N.S.P.D.C.P. la adresa postala “Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, B-dul. G-ral Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336 “, prin e-mail la adresa anspdcp@dataprotection.ro sau prin facsimil la numarul 0040.318.059.602;
h) dreptul de a se adresa instantei. Acest drept poate fi exercitat printr-o cerere scrisa trimisa catre instanta de judecata competenta.

VII. Prevederi finale

a) MEDICAL EXPRESS S.R.L. adopta masuri tehnice si organizationale adecvate necesare pentru securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal.
b) MEDICAL EXPRESS S.R.L. va tine o evidenta a activitatilor de prelucrare a datelor cu caracter personal in legatura cu prezentul Acord conform dispozitiilor legale aplicabile.