Ingrijirea post-mastectomie. Ce tip de produse sunt potrivite pentru tine
octombrie 24, 2018
REGULAMENTUL CONCURSULUI „Cadou pentru aproapele tău” 06.12.2018 – 20.12.2018
decembrie 7, 2018

Inca de la infiintarea companiei Medical Express, acum 20 de ani, ne-am dedicat pe deplin imbunatatirii calitatii vietii oamenilor, aducand pe piata din Romania produse si servicii medicale de la cei mai cunoscuti producatori din intreaga lume: Coloplast, Manufacturas Vettel, THT bio-science Group.Suntem constienti ca doar prin devotament si implicare putem aduce o schimbare reala in domeniul medical si in vietile oamenilor, de aceea principala noastra preocupare este sa raspundem atat nevoilor medicilor, cat si ale pacietilor si sa anticipam necesitatile lor, pornind de la premisa ca acestea sunt in permanenta schimbare. Pentru noi, aceasta activitate consta in furnizarea de produse de cea mai buna calitate, cu cel mai bun raport calitate-pret, dar si in identificarea solutiilor necesare pentru a rezolva probleme din ce in ce mai complexe. Suntem de parere ca oamenii se vindeca atunci cand sunt tratati asa cum au nevoie. Si pentru ca ne pasa cu adevarat de clientii nostri, cautam neintrerupt modalitati de a imbunatati procesul de ingrijire, selectand produsele si serviciile astfel incat sa corespunda celor mai inalte standarde.

Credem ca evolutia in domeniul sanatatii se realizeaza prin colaborari oneste si deschidere fata de oameni. Suntem interesati sa cladim relatii trainice cu toti colaboratorii nostri, de la personalul medico-sanitar, la distribuitori, pentru a reusi sa facem schimbarile de care acest domeniu are nevoie. Inca din 1999 construim parteneriate durabile. Atunci am pornit la drum, devenind unicul importator in Romania al produselor Coloplast din Danemarca – primul producator mondial de dispozitive pentru protezarea stomiilor, pentru incontinenta si retentia urinara, si lider global in domeniu. Apoi, in 2004, am devenit importator de fotolii rulante si dispozitive de mers, prin colaborarea cu compania germana Dietz Reha-Produkte. In anul 2011 am inceput colaborarea cu Haiers Medical pentru distribuirea in Romania de staplere, si cu Vettel, Spania, in vederea comercializarii de orteze. Din 2012 suntem importator al ciorapilor medicinali Sanyleg, recunoscuti pentru calitatea italiana si efectele benefice asupra circulatiei venoase. Si nu in ultimul rand, in 2016 am inceput colaborarea cu Anita Germania, Medical Express fiind distribuitor oficial al marelui producator de proteze externe de san si sutiene medicale.

Ne dorim sa ajungem prima companie medicala distribuitoare de produse si dispozitive medicale recunoscuta in Romania pentru calitate, transparenta si servicii personalizate, de aceea suntem mandri sa afirmam ca in 2007 am obtinut certificarea pentru Sistemul de Management Integrat: calitate, mediu, sanatate si securitate in munca, implementat in organizatie conform standardelor: ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2004.

Deservim, prin sistemul asigurarilor de sanatate, pacienti din toate judetele Romaniei. Avem contracte cu toate Casele de Asigurari de Sanatate si personal specializat pe fiecare gama de produse, dorindu-ne sa ne ajutam pacientii in permanenta cu sfaturi si recomandari profesioniste cu privire la solutiile potrivite pentru ei. Acest lucru ofera garantia ca fiecare persoana care necesita un dispozitiv medical va gasi la noi solutia ideala care sa-i permita o viata sociala si profesionala fara disconfort si limitari determinate de prezenta deficientei organice sau functionale. Suntem mandri de realizarile noastre, dar nu ne oprim aici. Suntem hotarati sa fim in continuare alaturi de oameni, oferindu-le cele mai performante solutii de fiecare data.