Medical Express premiază curajul și încrederea în sine

Ghid pentru ingrijirea stomelor
iulie 6, 2018
Ingrijirea post-mastectomie. Ce tip de produse sunt potrivite pentru tine
octombrie 24, 2018
[mashshare]

REGULAMENTUL CONCURSULUI
„Medical Express premiază curajul și încrederea în sine”
15.10.2018 – 31.10.2018

  1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI
  • Organizatorul campaniei promoţionale “Medical Express premiază curajul și încrederea în sine” (numită în cele ce urmează “Concurs”) este SC Medical Express SRL (numită în continuare “Organizatorul” sau “Medical Express”), cu sediul social pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu nr. 35, parter, Sector 5, în Bucureşti, Str. Dr. Joseph Lister, Nr. 66, Sector 5, cod poştal 050544, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului Bucureşti sub nr. J40/640/1998, Cod Unic de Înregistrare RO10148463, Tel. 021 411 30 68.
  • Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit în continuare „Regulament”), fiind obligatoriu pentru toţi participanţii la campanie. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării Campaniei.
  1. DURATA CAMPANIEI ŞI LOCUL DE DESFĂŞURARE

2.1 Perioada de desfăşurare a Campaniei este 15.10.2018-31.10.2018 inclusiv. După data încheierii Concursului, Organizatorul nu mai are nici o responsabilitate şi nu îşi mai asumă nici o obligaţie în legătură cu orice circumstanţă care ar putea eventual conduce la concluzia actualităţii sau continuării Concursului.

2.2 Concursul este valabil atât pentru clienții actuali Medical Express, cât și pentru cei potențiali, care îndeplinesc toate condiţiile prezentate în acest Regulament (3. DREPTUL DE PARTICIPARE)

  1. DREPTUL DE PARTICIPARE

3.1. La aceasta Campanie pot participa doar persoanele fizice cu domiciliu stabil pe teritoriul României, clienţi ai Medical Express și posibili clienți care utilizează proteze pentru sân sau costume/sutiene post-mastectomie furnizate de Medical Express.
3.2 Pot participa la Campanie atât persoanele fizice care utilizează produsele distribuite de Medical Express, cât și posibili clienți.

3.5 Participarea la această Campanie implică cunoaşterea şi acceptarea integrală, expresă şi neechivocă a prezentului Regulament.

  1. INFORMAREA PUBLICULUI

4.1. Regulamentul campaniei este disponibil spre consultare pe pagina dedicata regulamentului pe toata perioada de desfasurare. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

  1. MECANISMUL CAMPANIEI SI DESEMNAREA CASTIGATORULUI

5.1 Campania este valabilă pentru clienţii Medical Express și posibili clienți care îndeplinesc toate condiţiile de participare menţionate în SECŢIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE.

5.2 Câştigatorul acestei acestei campanii va fi desemnat dintre acei Participanţi care îndeplinesc simultan următoarele condiţii:

– au respectat termenul desfășurării campaniei
– dețin un cont de Facebook cu date reale pentru a fi la curent cu condițiile concursului postate pe pagina de Facebook Medical Express
– au completat în întregime şi corect toate informaţiile solicitate;
– au comentat la postare în urma cererii date: „Mulțumește medicului care te-a operat printr-un comentariu la această postare, etichetând-ul. Dă like la pagina de Facebook și share la postare.”

5.3 Participantii care nu indeplinesc toate conditiile enumerate la punctul 5.2 vor fi descalificati si nu vor putea intra in faza de alegere aleatorie a castigatorului.

5.4 Participanții care vor respecta condițiile enumerate mai sus vor fi centralizați într-un program. Câștigătorul va fi ales de programul respectiv într-o ordine aleatorie. Acesta va fi anunțat pe pagina de Facebook că a câștigat costumul de baie.

  1. CE CÂȘTIGI

Câștigătorul concursului va primi cadou un costum de baie din gama Anita, special pentru persoanele care au suferit o operație de mastectomie.

Câștigătorul va fi anunțat pe data de 31.10.2018 pe pagina de Facebook oficială a companiei Medical Express. De asemenea, acesta va primi individual, într-un mesaj privat, informațiile necesare pentru a intra în posesia premiului.

  1. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Organizator şi participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.