Protezele de sân externe din material textil și din silicon – Anita Care

Informare – Reglementări în sistemul de sănătate aplicabile în trimestrul II al anului 2021
Care sunt semnele incontinenței urinare?

Protezele de sân externe din material textil și din silicon

Anita Care

 

 

Feminitatea unei femei după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală de mastectomie nu trebuie să fie diminuată. Frumusețea, sensibilitatea, curajul și ambiția sunt caracteristici pe care fiecare femeie trebuie să și le însușească fără frică sau rușine.

Împreună cu Anita Care suntem alături de fiecare femeie care a avut o intervenție chirurgicală de mastectomie. Protezele mamare prietenoase cu pielea și cupele compensatorii de la Anita sunt foarte asemănătoare cu sânii naturali, ceea ce îi face să se simtă excelent pe piele. Pe baza caracteristicilor de mișcări naturale, datorită tehnologiei Flex Gap, se creează un confort deosebit de sigur și plăcut la purtare.

 

Anita Care pune la dispoziție două tipuri de proteze de sân externe: din material textil și din silicon.

 

Proteze textile pentru prima îngrijire gentile și ușoare pentru acasă

Protezele din material textil oferă o compensare inițială ușoară și gentilă și pot fi purtate acasă ca înlocuitor confortabil pentru o formă de piept din silicon. Protezele sunt realizate din cele mai fine microfibre, fibre micro modale și bumbac sunt esențiale după intervenția chirurgicală pentru a proteja pielea sensibilă.

 

  • Materialele blânde, prietenoase cu pielea, se mulează ușor pe țesuturile cicatriciale sensibile, de asemenea, pot fi purtate în timpul radioterapiei.
  • Fără cusături vizibile la exterior, garantând astfel o compensare optimă.
  • Pot fi umplute după cum este necesar cu lână medicală.

 

 

 

Proteze din silicon complete pentru un echilibru perfect al sânilor

Protezele pentru tratamentul cu proteze complete sunt realizate din silicon și sunt utilizate după o intervenție chirurgicală radicală pentru a echilibra sânul și potențialele denivelări.

  • Proteze din silicon cu sau fără pliuri de mișcare numite Flex Gap pentru a permite caracteristici de legănare naturale
  • Toleranță excelentă a pielii
  • Protezele sunt foarte asemănătoare ca formă, structură și greutate cu sânul natural

 

 

ANITA dezvoltă și produce propriile proteze mamare, sutiene pentru mastectomie și costume de baie. Pe lângă aceste trei game, veți găsi și produse pentru îngrijirea postoperatorie, cum ar fi sutiene de compresie sau bandaje de drenaj limfatic care ajută la accelerarea procesului de vindecare după o mastectomie.

 

Toate modelele sunt testate temeinic pentru siguranță, confort și au design atractiv și la modă. Toate produsele pentru îngrijirea sânilor sunt testate temeinic de femeile care au trecut printr-o intervenție chirurgicală înainte de a ajunge pe piață. Așa puteți fi absolut sigură că produsele de îngrijire Anita respectă cele mai stricte standarde de calitate.

 

Vezi aici întreaga gamă de produse Anita Care.
Call Now Button