REGULAMENTUL CONCURSULUI „Te trimitem la World Ostomy Days”

Retenția urinară și metoda avansată de recuperare a vezicii neurogene
iulie 5, 2019
Bogdan, Jurist
august 1, 2019

REGULAMENTUL CONCURSULUI
„Te trimitem la World Ostomy Days”
30 iulie 2019 – 30 septembrie 2019

 

  1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

1.1 Organizatorul campaniei promoţionale “Medical Express premiază curajul și încrederea în sine” (numită în cele ce urmează “Concurs”) este SC Medical Express SRL (numită în continuare “Organizatorul” sau “Medical Express”), cu sediul social pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu nr. 35, parter, Sector 5, în Bucureşti, Str. Dr. Joseph Lister, Nr. 66, Sector 5, cod poştal 050544, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului Bucureşti sub nr. J40/640/1998, Cod Unic de Înregistrare RO10148463, Tel. 021 411 30 68.

1.2 Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit în continuare “Regulament”), fiind obligatoriu pentru toţi participanţii la campanie. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării Campaniei.

  1. DURATA CAMPANIEI ŞI LOCUL DE DESFĂŞURARE

2.1 Perioada de desfăşurare a Campaniei este 30 iulie 2019 – 30 septembrie 2019 inclusiv. După data încheierii Concursului, Organizatorul nu mai are nici o responsabilitate şi nu îşi mai asumă nici o obligaţie în legătură cu orice circumstanţă care ar putea eventual conduce la concluzia actualităţii sau continuării Concursului.
2.2 Concursul este valabil pentru asistenții medicali din România (în special secțiile de chirurgie și oncologie) care îndeplinesc regulile menționate în prezentul regulament. (3. DREPTUL DE PARTICIPARE)

  1. DREPTUL DE PARTICIPARE

3.1. La aceasta Campanie pot participa doar persoanele fizice cu domiciliu stabil pe teritoriul României, asistenți medicali din toate unitățile medicale din România, în special pentru secțiile oncologie și chirurgie.
3.2. Participarea la această Campanie implică cunoaşterea şi acceptarea integrală, expresă şi neechivocă a prezentului Regulament.

  1. INFORMAREA PUBLICULUI

4.1. Regulamentul campaniei este disponibil spre consultare pe pagina https://medicalexpress.ro/blog/ pe toata perioada de desfasurare. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

  1. MECANISMUL CAMPANIEI SI DESEMNAREA CASTIGATORULUI

5.1 Campania este valabilă pentru asistenții medicali din România care îndeplinesc toate condiţiile de participare menţionate în SECŢIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE.
5.2 Câştigatorul acestei campanii va fi desemnat dintre acei Participanţi care îndeplinesc simultan următoarele condiţii:
– au respectat termenul desfășurării campaniei
– dețin un cont de Facebook cu date reale pentru a fi la curent cu condițiile concursului postate pe pagina de Facebook Medical Express
– au completat în întregime şi corect toate informaţiile solicitate;
– au postat pe pagina proprie o postare care să îndeplinească următoarea cerință: „ Daca postezi pe pagina ta povestea unui pacient cu stoma care te-a impresionat, etichetezi in postare @Programul Stomacare si mentionezi de ce este importantant rolul unui stomaterapeut in viata pacientului cu stoma.”
5.3 Participantii care nu indeplinesc toate conditiile enumerate la punctul 5.2 vor fi descalificati si nu vor putea intra in faza de alegere aleatorie a castigatorului.

  1. CE CÂȘTIGI

Cei 5 asistenți medicali vor primii câte o invitație la Conferința World Ostomy Days din Copenhaga, din perioada 19-22 martie 2020, organizată de Coloplast.
Câștigătorul va fi anunțat pe data de 11 octombrie 2019 pe paginile de Facebook oficiale ale companiei Medical Express și Stomacare. De asemenea, acesta va primi individual, într-un mesaj privat, informațiile necesare pentru a intra în posesia cadoului.
Câștigătorii se vor alege în mod obiectiv, analizând toate postările și concluzionând care au fost cele mai impresionante povești ale pacienților cu stomă și cine a dat cele mai bune explicații pentru importanța unui stomaterapeut în viața unui stomizat.

  1. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Organizator şi participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

Call Now Button