REGULAMENTUL CONCURSULUI „Te trimitem la World Ostomy Days”
iulie 30, 2019
Știați că? Consumul de soia poate dezvolta mai rapid celulele canceroase
septembrie 6, 2019

Faceți cunoștință cu colegul și sărbătoritul nostru de astăzi, Bogdan!

La mulți ani cu multe împliniri, Bogdan!
Bogdan este alături de noi de 11 ani, timp în care a asigurat legalitatea companiei în cele mai stricte și transparente moduri.
Bogdan este organizat, serios și riguros, mereu interiorizat dar cu simțul umorului. Am stat de vorbă cu el despre experiența lui alături de noi până acum, iată ce am aflat:

  1. În primul rând, spune-ne de cât timp ești în MXP? Care au fost cele mai mari provocări pe care le-ai întâlnit în tot acest timp?

Sunt de puțin peste 11 ani în MXP. Întrucât activitatea pe care o desfșoară MXP este una complexă care a necesitat de-a lungul timpului relaționarea cu 43 de case de sănătate multe dintre ele cu stiluri diferite de abordare a contractărilor sau controalelor, în medie cam cu 50 de colegi din 5-8 departamente, cu multe puncte de lucru (cel mai multe au fost 44 active dintre care pe vremea aia doar unul era în regim propriu MXP), am avut parte de foarte multe provocări. Însumate, toate aceste provocări au dus la cea mai mare provocare, posibilitatea îmbunătățirii versiunii mele din fabrică.

  1. Care e prima amintire care îți vine în minte, din primele zile la MXP?

Prima amintire …. Cred că prima amintire este aceea când îmi notam de mână, într-o agendă, care sunt documentele verificate de către CAS, într-un punct de lucru, în cazul unui control.

  1. Care ar fi sfaturile tale pentru un coleg nou din MXP, pentru a se integra mai ușor?

În perioada de inducție noii colegi primesc foarte multe informații. Cu siguranță nu le rețin pe toate. Sfatul meu este sa aibă răbdare, să nu se descurajeze și să apeleze cu încredere la managerii lor sau la alți colegi mai vechi pentru clarificarea anumitor lucruri neînțelese în primele zile de inducție.

  1. Ce îți place cel mai mult la job-ul tău din MXP?

Faptul ca ne-am mutat într-un sediu nou.

  1. Cât de importantă este meseria de jurist în MXP și cum te pot ajuta colegii tăi să ți-o simplifice?

Fără un jurist sau fără o consiliere juridică nu cred ca se poate. Așa cum am enumerat activitățile de la întrebarea 1, sunt multe cazuri în care este nevoie de sfatul unui jurist.

Cred că toți ar trebui să fim mai organizați, să respectăm termnele, să avem o comunicare mai bună și să încercăm să ne asumăm responsabilități prin luarea unor decizii care nu impun neapărat aprobarea superiorului direct.

  1. Care este sfatul cel mai interesant pe care l-ai primit în MXP și pe care l-ai împărtăși și cu colegii tăi?

Să am răbdare. Și ei să aibă răbdare și să învețe. Datorită complexității activităților desfășurate, în MXP înveți foarte multe lucruri care, cu siguranță, îi pot duce la un alt nivel al lor. Poți evolua foarte mult în plan personal și/sau profesional dacă ești atent la tot ce se întâmplă în jurul tău în timpul programului. Să ia de la fiecare coleg ceea ce are mai bun și să aplice pe ei. Să fie întotdeauna în “flux” indiferent de ce se întâmplă în jurul lor. “Fluxul” îi va duce mai aproape de ținta lor (dacă au una, evident).

  1. Spune-mi trei lucruri interesante despre tine.(Pe care noi nu le știm).

Îmi place foarte mult să călătoresc, să surprind în imagini tot ce este frumos și fac și snorkeling.
Cam atât.

Call Now Button