Sunt informat despre #stoma

Blocajele intestinale 
Cancerul mamar- tot ce aveti nevoie sa stiti
[mashshare]

Sunt informat despre #stomă

Campanie de conștientizare

 

De ce ar trebui să fii informat despre #stomă?

Astăzi, 2 octombrie, este ziua Internațională a stomei, iar începând cu această zi ne propunem ca pe întreaga perioadă a acestei luni să facem auzită vocea persoanelor cu stomă și să aducem la cunoștință tuturor persoanelor ce este o stomă și care este importanța ei pentru viața unui om. Acest scurt videoclip evidențiază de ce este important ca toată lumea să fie conștientă de stomă.

 

 

Care sunt consecințele dacă nu ești informat despre stomă?

Multe persoane cu stomă nu își afișează stoma, de aceea nu îți poți da seama dacă persoana din fața ta are o stomă sau nu. De cele mai multe ori atunci când nu ești informat despre stomă și nu știi ce beneficii are pentru acea persoană poate duce la discriminarea persoanelor purtătoare de stomă în magazine, toalete publice, aeroporturi, transport în comun, evenimente și multe altele.

Această discriminare poate duce la izolare pentru persoanele care trebuie să facă față bolilor cronice pe termen lung. Asigură-te că ești informat despre #stomă și încurajează și alte persoane să se informeze cu privire la aceasta.

 

Cum poți fi informat despre #stomă?

Alătură-te campaniei prin descărcarea plancardei noastre în format printabil și împărtășește mesajul pe rețelele de socializare – la fel ca echipa noastră StomaCare și Medical Express. De asemenea, dacă postați pe paginile dvs. private de socializare vă rugăm să etichetați @MedicalExpress și @StomaCare, iar la descrierea imaginilor să puneți #suntinformatdesprestoma.

Informează-te despre stomă aici: www.stomaterapie.ro . Singurul site din România dedicat exclusiv persoanelor cu stomă și cadrelor medicale. 

 

Ajută-ne să îți facem vocea auzită și să îți rezolvăm problemele, completând chestionarul https://stomaterapie.ro/controlul-stomei/controlul-stomei-chestionar/

Ne-ar plăcea să aflăm de la tine despre impactul stomei asupra vieții de zi cu zi din România. De asemenea, dorim să știm ce părere ai despre Programul StomaCare și Medical Express cu privire la suportul oferit atunci când ai cerut și cât de susținut te-ai simțit de profesioniștii din domeniul sănătății.

Este un sondaj scurt și ar trebui să dureze doar 5 minute pentru a-l completa, așa că te rugăm să nu eziți să ne răspunzi cât de complet dorești! Răspunsurile tale ne vor ajuta să înțelegem mai bine ceea ce contează pentru tine și vor modela direcția viitoare a campaniilor și a serviciilor de asistență pe măsură ce ne îndreptăm spre obiectivul nostru de a schimba calitatea vieții persoanelor cu stomă din România. Poți completa aici: https://forms.gle/uohTnkhvsR1iZk5a7

 

Call Now Button